Tuesday, 7 May 2013

MARI MENGUNDI


MARILAH MARI,PERGI MENGUNDI,TUNAIKAN TANGGUNGJAWAB PADA NEGARA......

5.05.2013....Tarikh yang semua org nanti2 kan...(sebenarye ini adalah kali ke 2 aku mengundi..) aku mengundi di SEKOLAH RENDAH AGAMA BANTING manakala hasben mengundi di Sekolah Perimbun Cheras...
Awal pagi (dlm kul 9 lebih aku dah terpacak kat umah mum power (nak sarapan sebenarya,haha) Abah aku bersemangat tau,kul 9 dah g tiba2 die call bgth jgn dtg skrg sbb ramai sgt org.Beratur tgh panas katanya..Akhirye aku n mum g kul 12 lebih,lepas check kami kat saluran mana so mulala acara mcari barisan.Alhamdulillah,saluran aku LANGSUNG X DE ORG,aku masuk terus mengundi..
MUM..???YA ALLAH,panjangye beratur..siap aku nmpk abah aku lagi,ish2..ramai lg depan abah (walhal abah g kul 11 td) aku suruh mak lepak tepi biar aku yg beratur sbb panas giler cuaca tapi mcm biasala,mum power degil..nak jgk beratur,last2 aku amik payung dlm kete n bg die (yg x syokye ramai lak menumpang payung tu,dahla mum penat..geram lak aku tgk) opss,lupe nak cerita,qis papa die jaga..bawak pusing2 pekan banting...
Mak kata die ngudi kul 2.30ptg (mak aii,2 jam lebih beratur-ketar lutut) tapi yang PENTING SENIN SELANGOR CUTI,yahoooo....

WAK ENAL...DARI KUL 11 DIE BERATUR TAU

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete