Tuesday, 30 April 2013

cuti 1 family


Cameron lagi..?Mesti korang akan cakap mcm tu kan.?nak buat mcm mn,hasben aku mmg suka (suka giler) g cameron..tapi yang best kali nie,kiteorg g 1 family (cuma adik bongsu aku x ikut sbb ade kelas,cian die..) Aku book apartment kat BRINCHANG(save budget sikit)..Masa on the way nak naik cameron,ayah aku ade bhenti kat 1 air terjun..rupa2ye air terjun nie airye panas..(patutla qis asyik ckp "panas,panas.."
Kiteorg layan teh yg tepi jln tu..sejuk sehhh...












































No comments:

Post a Comment