Tuesday, 9 October 2012

QISTINA BATUKLA PLAK

"Di atas baramu,Rela aku tempuh dugaan...ohh..Tak mungkin tergoyah
Walau segunung benci mu kekasih..."


 Nset aku bunyi....eh,nie call dr mum power.."kak,mak rasa qis nie mcm nak lelah jer,nafas die b'bunyi tp jgn risau mak leh handle tapi kalau teruk mak bawak die g klinik tau"...alamak,mcm mn nie.?nak balik ke x..?setelah pbincangan dgn cuk,kami decide x balik sbb mak kata qis ok lagi...tepat kul 5.30 ptg kami dah thumbout balik banting..myvi silver btukar mjadi jet pejuang di SKVE.
Kul 8 mlm (klinik kat umah bukak kul 8 mlm) kiteorg bwk qis checkup..alamak,doc x sampai lagi,5 minit awal qis masih menunjukan perangai baik tp lepas tu,ya allah...die buat klinik tu mcm umah die,hahaha..jom layan kerenah qis







 ALHAMDULILLAH...Doc cakap qis bukan lelah,bunyi tu air liur yang t'kumpul kat tekak qistina,qistina x ngeti nak ludah tapi qistina nangis giler2 time jumpa doc,haha..tahu pun takut ekk

No comments:

Post a Comment